Kuinka paljon rahaa tynnyrillä on?

Sisällysluettelo:

Anonim

Barrel-kilpa, jossa hevonen ja ratsastaja kiirehtii tynnyreitä mahdollisimman nopeasti, on ammattimaisen rodeon kiiltävä puoli, jossa on peräkkäiset paidat ja hohtavat hevoset areenavalojen alla. Kollegio- ja ammattitasolla se on ensisijaisesti naisille tarkoitettu tapahtuma. Se on myös erittäin kilpailukykyinen ja ammattimaista urheilua, jonka aikoja on niin lähellä, että sadasosa toisesta voi tehdä eron palkinnon ottamisen ja rahan loppumisen välillä. Barrel-kilpailijat ansaitsevat palkintorahaa kilpailun kolmen parhaan aseman sijoittamisesta.

$config[code] not found

Nopeus tarkoittaa rahaa

Barrel-kilpa ei ole teknisesti miehitys, ja monet tynnyrinpyöräilijät ansaitsevat elantonsa muilla tavoilla, kuten karjankasvatuksessa, hevosten koulutuksessa tai muissa ammateissa. Palkintorahat vaihtelevat rodeon koon ja arvostuksen mukaan, riippumatta siitä, onko naisten ammatillisen Rodeo-yhdistyksen (WPRA) kilpailut ja muut tekijät. Palkintorahat voivat perustua yhteen tynnyriin, jota kutsutaan kiertokierrokseksi, tai kilpailijoiden on ajettava useita kertoja ja otettava keskimäärin aikansa. Palkintorahat ensimmäisestä paikasta useimmissa kilpailuissa vaihtelevat 1000 dollarin ja 4 000 dollarin välillä ammattimaisen tynnyrikerhon ja kouluttajan Heather Smithin mukaan.

Keskimääräinen Rodeon voitto

Kaikki tynnyriratsastajat eivät ole rahan yläreunassa. Esimerkiksi heinäkuusta 2014 lähtien WPRA toteaa, että 500 parhaan tynnyrikerhon joukossa voitot vaihtelivat Brooke Jeterin voittamasta 253 dollarista, joka oli Lisa Lockhartin voittopalkkiona 67,345 dollaria. Jeter oli kilpaillut 16 rodeossa tuolloin, jolloin hän sai keskimäärin 15 dollaria per rodeo. Lockhart oli kuitenkin kilpaillut 18 rodeossa, keskimäärin $ 3,746. Nancy Hunter, joka oli toiseksi sijoittunut tynnyriretki, oli kilpaillut 11 rodeossa ja voitti 66 973 dollaria, joten hänen rodeo-keskiarvo oli todellisuudessa suurempi kuin Lockhartin $ 6,088.

Päivän video

Syöttää sinulle Sapling

Kauden voitot

Tynnyriratsastajan tulos seurataan kolmella tasolla: kauden voitot, kansalliset finaalit Rodeon (NFR) voitot ja koko maailman tulos. Kausi alkoi alun perin keväällä, mutta sisätilojen kehittyminen on pidentänyt kauden joulukuuhun, jolloin NFR järjestetään Las Vegasissa, Nevissä. Vuonna 2013 WPRA toteaa, että 15 suurimman tynnyrikerhon voitot olivat 15- sijoita Jean Wintersin voitto $ 69,846 $ 147,417: een, jonka voitti Sherman Cervi. Huippuvoittajat sijoittuvat yhdistetyn kauden ja NFR-voittojen avulla, joten tynnyriratsastaja voi ansaita vähemmän kaudella ja tulla edelleen listan yläreunaan merkittävillä voitoilla NFR: llä.

Rodeon voitot

NFR-kukkarot ovat paljon suuremmat kuin keskimääräinen tynnyrin kilpailupalkinto. Esimerkiksi vuonna 2013 WPRA-raportit Sherry Cervi voittivat $ 155,899 NFR: ssä. Palkinnot vaihtelivat Sydne Blanchardin voittamasta alimmasta 14 723 dollarista Cervin ylimpään dollariin. Kuusi 15 parasta ratsastajaa voitti 50 000 dollaria tai enemmän rodeossa. NFR: n viisi suurinta tynnyriratsasta vuonna 2013 olivat Shada Brazile, Taylor Jacob, Mary Walker, Lisa Lockhart ja Sherry Cervi. Ensimmäiset neljä voitti $ 61,889, $ 82,431, $ 92,247 ja $ 102,163.

Top dollari

Maailman kokonaistulot määrittävät tynnyriratsastajan kokonaistilanteen kauden lopussa. Sesongin ja NFR-kukkaroiden määrä yhdistetään koko maailman tuloslukuun. Tynnyriratsastaja, jolla oli erinomainen kausi, mutta ei kilpaili NFR: ssä, ei todennäköisesti saavuta korkeita tuloksia, koska NFR-kukkarot ovat niin paljon suurempia. Vuonna 2013 WPRA: n raportit Michelle McLeod oli viidenneksi viidenneksi, ja voitot olivat yhteensä 151 357 dollaria. Taylor Jacob tuli seuraavaksi, 164 484 dollaria. Lisa Lockhart oli kolmas, ja voitot olivat yhteensä 184 200 dollaria, ja Mary Walker tuli neljänneksi 229 363 dollariin. Sijoittajan Sherry Cervin tulos oli kuitenkin 303 317 dollaria.